Отложиха делото на убийците от Наречен, адвокат не се яви заради грип

Автор: Ива Модова 5387
Отложиха делото на убийците от Наречен, адвокат не се яви заради грип

Севдалин и Марин Боюклиеви, обвинени, че в съучастие, умишлено са умъртвили 47-годишния си съдружник – бизнесмена Венцислав Младенов,  отново застанаха пред съда. Делото обаче бе отложено поради отсъствието на един от защитниците. Адвокат Зоя Тошкова, която представлява Марин Боюклиев, не се яви на заседанието, тъй като е с грип.

Последният заяви, че не желае друг адвокат и настоя делото да се отложи.

„Искам си адвоката, нямам финансовата възможност за друг”, заяви Марин.

Днес трябваше да бъдат излъчени кадрите от охранителните камери, които са запечатали убийството на Младенов. Оказва се, че записът е 40 часа, което означава, че ако бъде изискано пълното му възпроизвеждане ще са необходими пет дни гледане в залата.

На следващото заседание ще бъдат разпитани вещите лица, изготвили тройната съдебномедицинска експертиза. Процесът ще продължи през април.

Припомняме, че арена на смъртта е станала стопанисваното от тримата заведение в Нареченски бани. Младенов имал съмнения за извършващи се злоупотреби от неговите съдружници и затова поставил камери в обекта. Направена е била и ревизия, при която се установили липсите. При възникнал скандал малко след 17 часа на 21 март Севдалин и Венцислав се сбили, а в ръкопашната свада не след дълго се намесил и синът на Севдалин - Марин. 

Побоят е бил яростен, но все пак Венцислав е бил жив, преди да бъде завлечен в задна стая на заведението, където е бил довършен чрез силни удари с  греда, крак от гардероб и тъпата част на брадва.  

Последващите действия на двамата роднини обаче са повече от хладнокръвни. Те поставили найлонова торба на главата на Венцислав, завързали я с въже, сетне омотали целия труп със завеса от ресторанта, а отгоре го опаковали с плътен найлон. Намотали още един кат въжета и привързали към жертвата тежест, а след това го натикали в огромен бидон. 

Така подготвеният труп те качили на колата си и го изхвърлили в река Чепеларска, на около 5 километра по-нагоре от селото, в посока Смолян. Оттам насетне, те изгорили дрехите на мъртвия и някои от своите. Изпрали и изчистили всичко останало и давали разнопосочни версии за събитията от вечерта пред близки и роднини.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина