Орхан Мурад и приятели пеят на благотворително парти за Ники от Асеновград

Автор: Plovdiv Now 24235
Орхан Мурад и приятели пеят на благотворително парти за Ники от Асеновград

Орхан Мурад ще пее на благотворително парти в помощ на 33-годишния Ники от Асеновград, който се бори с тежко заболяване. В събитието под мотото „Сърце за Ники” на 22 ноември на сцената в асеновградския ресторант „Салаша” ще излязат също народната певица Десислава Лалева, Виолета Стойковска, финалистка в проекта на Слави Трифонов "Нова звезда" Елена Василева, Стефан Янев и Големите гайди. Както и талантливите момичета и момчета от Клуб за танцово изкуство "Везеница" с ръководител Боян Алексиев, Андреана Бакалова, която стана популярна с участието си в шоуто "Гласът на България", и представители на школите на Ина Паришева и Стойчо Каранлъков.

Междувременно във Фейсбук профила на Ваня Делева се разиграва на търг фланелка с автографи, дарена от ФК „Локомотив Пловдив”, а победителят ще бъде обявен на партито. Началната цена е 150 лв.

Входът за благотворителния купон е свободен. Всеки, който желае, ще можа да помогне на Ники, като пусне желаната сума в поставени за целта кутии.  

Припомняме, че от 8 години Ники се лекува в университетска клиника в Навара, Испания, от злокачествено образувание на дебелото черво с метастази в белия дроб и костите. Младият мъж преминава през тежки медицински процедури, които омаломощават не само тялото, но и са истинско изпитание за психическата му издръжливост. Последната година е най-трудната за асеновградчанина. В рамките на 2 месеца са му проведени 2 терапии, от които получава алергична реакция със силен обрив, кръвното му пада и той дори губи съзнание. Следват трудни дни, в които Ники се залежава и се движи все по-малко, има болки в гърба и почти не спи нощем. Към момента се подлага на друга химиотерапия. А междувременно средствата, които дължи на испанската клиника, непрекъснато нарастват и вече са надхвърлили 100 хил. евро.   

Който желае да помогне, може да изпрати СМС с текст DMS NIKOLAY на номер 17 777: 

Или чрез дарение по дарителска сметка в Обединена Българска Банка в лева:
IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30 
BIC: UBBS BGSF 
Титуляр: Николай Владимиров Иванов

И във евро за Испания:
IBAN: ES71 2100 3693 2120 0050 5550
BIC: CAIX ESBB
или чрез Pay pal: [email protected].

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина