Октомври предлага невероятни спектакли на публиката в Асеновград

Автор: Plovdiv Now 6909
Октомври предлага невероятни спектакли на публиката в Асеновград

Три театрални постановки предлага читалище "Родолюбие" в Асеновград пред октомври. Първата от тях е комедията "Ще ти разкажа за Америка", която ще се играе на 10 октомври от 19,00 часа на сцената на читалището.

Ще ти разкажа за Америка“ е мрачна, абсурдна като живота комедия, написана специално за актьорите Красимир Ранков и Мария Статулова. В нея се разказва за онова, с което може да се сблъска човек, завърнал се от Америка след повече от петнадесет години. В текста са събрани случки от реалния живот, публикувани в медиите и интернет пространството.

На 15 октомври, също от 19,00 часа пубиката в Асеновград ще гледа на сцената на читалището пиесата "Всяка година по същото време", която е продължение на "Догодина по същото време". Разказ за усмивката, смеха, вълнението, за малкото сълзи и многото въпроси. За любов и за приятелство и за това как една странна любовна история продължава страшно много години.

Третият спектакъл е на 21 октомври в 19,00 часа. "Перфектната сватба" от Робин Хоудън е комедия на ситуациите, комедия на недоразуменията, която е изключително актуална в наши дни. За реализацията на пиесата режисьорът Владлен Александров е събрал "звезден екип" от актьори, сред които Елен Колева, Христо Терзиев, Ана Петрова и други.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина