Община Асеновград търси “Най-пъстрите великденски яйца“ и “Най-красивия домашен козунак“

Автор: Plovdiv Now 6939
Община Асеновград търси “Най-пъстрите великденски яйца“ и “Най-красивия домашен козунак“

До 19 часа, днес навръх Великден в Асеновград търсят "Най-пъстрите великденски яйца" и "Най-красивия домашен козунак". С инициативата си, местната управа реши по този занимателен начин да мотивира хората да си останат вкъщи, да творят и да се отдадат на семейни забавления.

В конкурса могат да участват жители на община Асеновград от всички възрасти, без ограничения. Желаещите да се включат трябва да изпратят по една снимка на красиво изписани великденски яйца и една - на домашен козунак.

Фотосите си хората могат да изпращат, заедно с написани две имена на участника, населено място и телефонен номер за връзка, на лично съобщение във фейсбук страницата на община Асеновград.

Срокът за участие е до 19:00 ч. на 19.04.20 г. Точно в 00:00 ч. в понеделник (20.04.20 г.) всички снимки ще бъдат публикувани едновременно в албум отново на същата фейсбук страница.

Тогава ще започне гласуването, което ще приключи в 23:59 ч. на 22.04.20 г. (сряда). Победителите, чиито снимки са получили най-много лайкове, в двете категории, поотделно - за боядисани яйца и за домашен козунак - ще бъдат обявени по-късно на същия ден.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина