Община Асеновград търси главен архитект и главен експерт по строителството

Автор: Plovdiv Now 15084
Община Асеновград търси главен архитект и главен експерт по строителството
Община Асеновград обяви конкурси за длъжностите "Главен архитект" и „Главен експерт” в отдел „Инвестиционна политика и строителство” в дирекция „Инвестиционна политика и устройство на територията” в администрацията.
 
За длъжността "Главен архитект" изискванията са следните: Минимална образователна степен – магистър; Минимален професионален опит - 4 /четири/ години; Минимален ранг за длъжността - III  младши; Минимален размер на основната заплата – 700 лева.
 
Специфичните изисквания за длъжността са: Професионална квалификация: архитект; Придобита пълна проектантска правоспособност или необходимия стаж за придобиването ѝ; Добра компютърна грамотност.
 
Длъжността е свързана с осъществяване на функции по ръководство, координиране и контролиране на дейностите по устройственото планиране, проектирането и строителството на територията на общината, издава административни актове съобразно правомощията му, предоставени от Закона за устройство на територията.
 
Срокът за подаване на документие до 17:00 часа на 17.03.2020 г., пл.”Академик Николай Хайтов”№9, ет.2, Деловодство.
  
Необходимите документи са: заявление за участие в подбора до Кмета на Община Асеновград-свободен текст; професионална автобиография; копия от документи за придобита образователно-квалификационна степен, допълнителна квалификация и правоспособност които се изискват за длъжността; копие от документи, удостоверяващи продължителността на професионалния опит /копие от служебна/трудова книжка/, изтекъл срок на изпитване, придобит ранг и налично служебно правоотношение; формуляр за годишна оценка от последното оценяване в същата администрация, за служители назначени по заместване на основание чл.15, ал.3 от Закона за държавния служител.
 
Електронна поща за подаване на документи:  [email protected].
 
За длъжността "Главен експерт" изискванията са следните: Минимална образователна степен – бакалавър; Минимален професионален опит – 2 /две/ години ; Минимален ранг за длъжността - IV  младши; Минимален размер на основната заплата – 610 лева/първа степен за Експертно ниво 5/.
 
Специфичните изисквания за длъжността са: Професионална област – строителство – строителен инженер/предпочитана специалност – Водоснабдяване и Канализация; Умение за работа с чертожна и размножителна техника; Компютърна грамотност и работа с програмни продукти WINDOWS, WORD, EXCEL, CAD  програми; Да познава добре вътрешно – административното структуриране на общинска администрация; Да познава общите изисквания за движение на документите в Общината; Да познава действащото законодателство – ЗУТ, ЗКИР и наредбите към тях, Закона за собствеността и др. свързани с изпълнение на длъжността.
 
Длъжността е свързана с участие в съставянето и отчитането на строителния процес на общински обекти. Изпълнява инвеститорски контрол по част ВиК на общински обекти. Поддържа контакти и представлява Община Асеновград при кореспонденцията и предвижва общински преписки във ВиК ЕООД – Пловдив. Извършва проверки на обекти относно спазване на одобрени строителни книжа към част ВиК, като оказва съдействие при констатирано незаконно строителство. Извършва огледи по внесени жални и молби от физически и юридически лица. Участва в комисии, съгласно разпоредбите на ЗУТ.
 
Срок за подаване на документите също е до 17:00 часа на 17.03.2020 г., пл.”Академик Николай Хайтов”№ 9, ет. 2, Деловодство.  
 
Неоходимите документи са: заявление за участие в подбора до Кмета на Община Асеновград-по образец-Приложение №1; професионална автобиография; копия от документи за придобита образователно-квалификационна степен, допълнителна квалификация и правоспособност които се изискват за длъжността; копие от документи, удостоверяващи продължителността на професионалния опит /копие от служебна/трудова книжка/, изтекъл срок на изпитване, придобит ранг и налично служебно правоотношение; формуляр за годишна оценка от последното оценяване в същата администрация, за служители назначени по заместване на основание чл.15, ал.3 от Закона за държавния служител.
 
Електронна поща за подаване на документи:  [email protected].
Лице за контакт: Гергана Ангелова –Главен експерт в отдел „ Бюджет и човешки ресурси” , тел: 0884311158.
 
Източник: Община Асеновград.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина