Обявиха победителите в конкурса „Живата история на Асеновград“

Автор: Plovdiv Now 4816
Обявиха победителите в конкурса „Живата история на Асеновград“

Общински младежки съвет обяви победителите в конкурса за най-красива снимка на тема „Живата история на Асеновград“. Всеки един от участниците имаше право да изпрати до 8 фотографии. Снимките бяха разделени в 3 категории: с телефон; с камера/фотоапарат; с дрон.

Победителят бе определен изцяло от оценката на публиката. Първенци станаха авторите на снимки, които успяха да съберат най-много харесвания във Facebook страницата на Общински младежки съвет.

В категория „Снимка с телефон“ на трето място се класира Мария-Магдалена Симеонова. Тя успя да събере 87 харесвания. Втора стана Марияна Николова със 122 гласа. Победител тук е Венелин Добрев със 146 харесвания.

В категория „Снимка с фотоапарат/камера“ на трето място с 29 харесвания се нарежда Мария Николова. Втората позиция със 72 гласа заема Моника Кацарова. Победител отново е Венелин Добрев със 176 харесвания.

В категория „Снимка с дрон“ се включи само един участник и той автоматично става победител. Това е Владимир Евстатиев с 12 харесвания на произведението си.

Наградите на победителите ще бъдат връчени официално, като денят и датата ще бъдат обявени допълнително.

Венелин Добрев- телефон

Владимир Евстатиев- дрон

Венелин Добрев- фотоапарат

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина