Нови рисунки на Ирина и приятели радват пациентите в болницата в Асеновград

Автор: Plovdiv Now 7626
Нови рисунки на Ирина и приятели радват пациентите в болницата в Асеновград

Талантливата млада художничка Ирина Павлова от Асеновград и нейните съмишленици подариха още 14 картини с анимационни герои на болницата в града. С тях общият брой на рисунките е вече над 60. Освен в хирургично, детско, АГ и родилно, усмивки ще има и в спешното, както и в ренгеновото отделения!

Ученици от 140 СУ "Иван Богоров" от София подкрепиха инициативата на Ирина, която е под наслов "Подари усмивка с анимационен герой".

Малкият Ники, който е трети клас в училище " Ангел Кънчев" в Асеновград, пък вече за втори път се включва в инициативата. 

рипомняме, че рисунките с анимационни герои на 13-годишната Ирина развличат пациентите и в Пловдив в МБАЛ „Свети Пантелеймон”, а съвсем и АГ болница „Селена”.

Ирина живее в Асеновград. Освен рисуването, свири на китара. Запалена рокаджийка е и любимка на бандите на Полинеро фестовете. Много обича животните и често спасява птици и гущери, храни мравки и гълъби по улиците в родния си град. Домът й пък е превърнат в истински мини приют. Има риби, четири котки, куче и костенурка, които живеят в мир и разбирателство.

Снимки: фейсбук.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина