Ники от Асеновград посрещна 2020 в болницата, предстои му нова операция

Автор: Plovdiv Now 16135
Ники от Асеновград посрещна 2020 в болницата, предстои му нова операция

Николай Иванов от Асеновград, който от години се бори с коварно злокачествено заболяване, публикува емоционален пост в социалните мрежи. Ето какво разказва Ники:

"Здравейте, скъпи приятели! До към днешна дата 31.12.19г съм във болницата, хоспилитазиран. Явно тук ще поостана още доста време! Ситуацията е такава, че трябва да ме оперират отново. Проблемът е, че червото е много стеснено и не позволявава да премине храната и се връща към стомаха! Подхранват ме на системи защото не мога да ям, трябва да ме подсилят, за да може да ме оперират, иначе е много рисковано. Може и да не издържа операцията! Скъпи приятели, ето моята нова година как ще я посрещна, заедно с безценната ми майка и баба в болницата, които неотлъчно се грижат за мен. Без тях съм загубен! Но нека всичко това остане в старата година, за мен всеки ден е празник, само да се чувствам добре! Молбата ми към вас приятели е, че всеки ден сметките нарастват с престоя ми в клиниката и с операцията, която ще престои ще нарастнат доста!", притеснен е Николай. 

Припомняме, че от 8 години Ники се лекува в университетска клиника в Навара, Испания, от злокачествено образувание на дебелото черво с метастази в белия дроб и костите. Младият мъж преминава през тежки медицински процедури, които омаломощават не само тялото, но и са истинско изпитание за психическата му издържливост. Последната година е най-трудната за асеновградчанина.

Който желае да помогне, може да изпрати СМС с текст DMS NIKOLAY на номер 17 777: 

Или чрез дарение по дарителска сметка в Обединена Българска Банка в лева:
IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30 
BIC: UBBS BGSF 
Титуляр: Николай Владимиров Иванов

И във евро за Испания:
IBAN: ES71 2100 3693 2120 0050 5550
BIC: CAIX ESBB
или чрез Pay pal: [email protected].

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина