Ники от Асеновград навърши Христова възраст! Пожелава си да победи болестта и да се върне при близките си

Автор: Plovdiv Now 6993
Ники от Асеновград навърши Христова възраст! Пожелава си да победи болестта и да се върне при близките си

Николай Иванов от Асеновград навърши Христова възраст. На 15 септември той стана на 33 години. Припомняме, че младият мъж от години се бори с тежко злокачествено заболяване и лечението му протича в клиника в Испания. Стотици добри хора се включват в благотворителните кампании за събиране на средства в помощ на Ники, както и на други болни българи.

Ето какво споделя Ники в емоционален пост в социалните мрежи по повод личния си празник:

Днес рожден ден имам аз и навършвам 33 години, от които 8 години се боря с тази пуста болест! Няма смисъл да казвам какво си пожелавам, защото всички Вие много добре знаете какво искам! Но ще кажа, че за пореден път рождения ми ден го посрещам в Испания заедно с майка ми, далеч от семейството ни и приятели ни! Всичко бих дал този ден да го отпразнувам с най-близките ни хора, моето семейство. Това ще е безценния подарък за мен, скъпи приятели! Но за съжаление в живота някой път нещата не стават така, както ги искаме. Затова се моля само да оздравея да бъда сред семейството си и за мен всеки ден ще бъде рожден ден! Затова, скъпи приятели, радвайте се на живота и ценете това, което имате. Пожелавам Ви да бъдете здрави, обичани и много щастливи!"

Всеки който желае може да направи дарение по някой от следните начини: дарителска сметка в Обединена Българска Банка в лева:
IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30 
BIC: UBBS BGSF 
Титуляр: Николай Владимиров Иванов
И във евро за Испания:
IBAN: ES71 2100 3693 2120 0050 5550
BIC: CAIX ESBB
или чрез Pay pal: [email protected].

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина