Няколко детски площадки в Асеновград с изцяло нов облик

Автор: Plovdiv Now 4009
Няколко детски площадки в Асеновград с изцяло нов облик

Няколко детски площадки в Асеновград са с изцяло нов облик. Общинската администрация се стреми да осигурява безопасна и уютна среда за най-малките си жители.

"Призоваваме родителите да опазват направеното и да не замърсяват, защото то е изградено от парите на всички нас – жителите на общината. Дали ще живеем в по-чиста, по-подредена и по-приятна градска среда, зависи само и единствено от нашите общи усилия – на граждани и администрация. Нека бъдем добрият пример за нашето бъдеще – децата", призовават от местната администрация.

В Градския парк на Асеновград беше реновирана една от най-посещаваните детски площадки, разположена в близост до бившето Лятно кино. Обновени са и съоръженията в градинката зад смолянската спирка (на бул. „България“, в посока Смолян), както и до НЧ "Родолюбие". В посочените детски площадки бе осъществена частична подмяна на гумирана ударопоглъщаща настилка и на елементи от дървената ограда. Извърши се боядисване и възстановяване на липсващи части от дървените пейки. Сменени с нови са деформираните кошчета за отпадъци. Възстановена е дървената обшивка на пясъчниците. Монтирани са нови съоръжения (пързалки, къщичка, люлки тип „Махало“) за игра и забавление на малчуганите.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина