Невероятната Стоянка Мутафова благодари на Асеновград

Автор: Plovdiv Now 6097
Невероятната Стоянка Мутафова благодари на Асеновград

Любимата на всички българи актриса Стоянка Мутафова е изпратила благодарствено писмо за предоставената й възможност да представи биографичната си книга пред публиката в Асеновград. Ето текста на писмото:

„Уважаеми г-н Караиванов, от мое име и от името на целия ми екип искам сърдечно да благодаря на Община Асеновград и целият й колектив за оказаното съдействие по време на националното ми турне, с което представих биографичната си книга „Добър вечер, столетие мое”. Искрено се надявам, че и за в бъдеще ще можем да разчитаме на Вашето съдействие и все така ефективно сътрудничество” – се казва с поздравителния адрес на голямата българска актриса Стоянка Мутафова към кмета на общината д-р Емил Караиванов.

Тя представи своята биографична книга на 12 април в залата на читалище „Родолюбие”, която едва побра публиката. Книгата представи нейният мениджър Евгени Боянов и дъщеря й Мария Грубешлиева. Голяма изненада за неповторимата Мутафова бе срещата с нейната роднина и близка приятелка асеновградчанката Екатерина Златева.

Неповторимата актриса си тръгна от залата в „Родолюбие” с думите – „И като остарея пак ще дойда!”

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина