Неприятности в спортна зала “Асеновец“, покривът протече

Автор: Plovdiv Now 7100
Неприятности в спортна зала “Асеновец“, покривът протече

Неприятна е ситуацията в спортната зала „Асеновец“ след последния дъжд през изминалата седмица. Покривът на сградата е прокапал. От Общината е направена проверка, като е установено, че не са нанесени поражения върху имуществото.

Предстои да бъде извършен обстоен оглед от експерти, за да се уточни причината за прокапването. Последният ремонт на покривната конструкция е извършен през 2016 г., който може да се окаже, че е бил неефективен. През 2014 г. е имало планове за цялостна реконструкция на залата, но те не са били реализирани. Ремонтът на покрива преди четири години е струвал приблизително 36 000 лева. При предаването на обекта от фирмата изпълнител представители на клуба също са присъствали и са се подписали в протокола, гарантиращ, че всичко е направено качествено.

Приоритет за община Асеновград е здравето на подрастващото поколение. Кметът на града доктор Христо Грудев е бивш спортист и е с положителни отношения към спорта. Освен това, е лекар и е наясно, че за да бъдат здрави децата те трябва да спортуват. Общинското ръководство ще направи всичко възможно жителите на Асеновград да има подходящи условия за спорт и занапред.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина