Над 1300 лева събра благотворителният концерт в подкрепа на Лизавета от Асеновград

Автор: Plovdiv Now 9305
Над 1300 лева събра благотворителният концерт в подкрепа на Лизавета от Асеновград

1392 лева събра благотворителният концерт вчера в подкрепа на Лизавета Иванова от Асеновград. Сумата е общо от продадените билети за вход и от базара, подготвен от детска градина "Дружба", съобщава asenovgrad.net.

За да помогнат на Лизи и семейството й, във фоайето на Градската библиотека пяха и танцуваха Симона Загорова, Севджан Рамадан, дуо "Доминанто", Танцов състав "Станимака", Денс формация "Косара" и много други.

Припомняме, че преди дни "Театрална работилница за мечти" в Асеновград успя да за Лизавета събере почти 3000 лева на благотворително си представление на  комедията "Лелята на Чарли".

Припомняме, че 35-годишната Лизавета Иванова от Асеновград от години страда от множествена склероза, но младата жена не се отчайва и се бори упорито с тежкото заболяване, а усмивката не слиза от лицето й. 

Последните изследвания от ядрено-магнитния резонанс на 35-годишната Лизавета Иванова от Асеновград показаха усложнения. Година и половина момичето бе в стабилно състоянието, но поради липса на средства, поддържащото й лечение не може да се осъществи.

Лиза няма как да се излекува, но с вливане на стволови клетки, може да постигне ремисия. Последната вливка й бе направена в началото на лятото, следващата процедура лекарите препоръчват да бъде извършена в края на ноември, за нея са й необходими 9 хил. долара.

Дарителска сметка
Дарителска сметка в ОББ:
град Асеновград
IBAN: BG 84 UBBS 80021060713340
BIC:UBBSBGSF
Титуляр: Лизавета Иванова
PayPal: [email protected]
И смс с текст DMS LIZA на номер 17 777

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина