На 14-ия рожден ден на Мишо от Асеновград майка му си пожела да стане от количката

Автор: Plovdiv Now 10297
На 14-ия рожден ден на Мишо от Асеновград майка му си пожела да стане от количката

Слънчевият Михаил Кашидов от Асеновград навърши 14 години, а близките му си пожелаха само едно – да видят детето да стъпи на крачетата си. За целта обаче семейството отново има нужда от помощта на всички добри хора.

На 7 месеца лекарите поставят на Мишо диагнозата Детска церебрална парализа - спастична квадрипареза. На 3-годишна възраст момчето отключва и епилепсия. "Всеки ден той се нуждае от рехабилитация, логопед, психолог, езда ,плуване, монтесори терапия и др. Държавата не поема разходите по тези ежедневни процедури", казват родителите.

Лечението в специализирана клиника в чужбина е много скъпо и непосилно за семейство. Затова всеки ден молят за помощ.

Няма нищо друго, което да желая, освен да видя моето момченце да ходи и да е щастливо. Борбата за здраве и детство не спира. Мишо е едно невероятно силно и борбено дете. Въпреки нелекото си състояние, той постигна много и всеки ден ни показва, че може и още. Продължаваме да се борим за по-добро утре. Няма да се предадем, но съжаление без Вашата помощ и подкрепа, няма как да се справим. Нека с Вас заедно да сбъднем една детска мечта- Миши да стъпи на крачета! За да не бъде прикован в омразната ни количка”, призовава майката на детето.

Тя моли всички, които искат да направят подарък на Мишо за рождения му ден, да изпратят дарителски SMS с текст DMS MISHO на номер 17 777 – на цена от 1 лв.

Или чрез дарителски сметки в УниКредит Булбанк
IBAN- BG56 UNCR 7000 1523 3073 35 / в лева/

IBAN- BG02 UNCR 7000 1523 3073 37 /в евро/

IBAN- BG25 UNCR 7000 1523 5767 77 /в долари/

BIC-UNCRBGSF

на Михаил Иванов Кашидов

PAY PAL: [email protected]

Вашето дарено левче ще ни помогне да съберем средствата, необходими за продължаване на лечението. Този подарък е безценна помощ за Мишо, казва майката.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина