Модата е страстта на Мария Попова - новата Мис Асеновград

Автор: Plovdiv Now 17766
Модата е страстта на Мария Попова - новата Мис Асеновград

Победителката в конкурса Мис Асеновград’2019 и момичето, което ще представи Асеновград в надпреварата за „Мис България” в края на годината е 22-годишната Мария Попова. Короната й връчи кметът на общината д-р Емил Караиванов.

Мария е зодия Водолей, висока е 177 см и има идеалните мерки за модел 89/63/89. Занимава се с мода от 7 години, тренирала е професионално волейбол. Нейният девиз е: „Най-голямата грешка на хората е, че мислят, че имат време”. Предстоят й вълнуващи месеци, които ще завършат с едноседмична подготовка, заедно с другите кандидатки за титлата „Мис България” в края на годината.

Първа подгласничка на конкурса снощи в Асеновград стана Таня Александрова на 23 г. Следва фармацевтика и работи в аптека. През свободното си време обича да прави дълги разходки, да пътува и да язди.

Втора подгласничка е Цветислава Киркова на 18 г. В момента приоритет й е най-вече на писането на сценарии за филми, видео обработка, режисура, актьорско майсторство, философия, танци и рисуване, които ще й помогнат при обучението й в английски университет, където ще учи филмови науки.

Трета подгласничка стана 18-годишната Радина Нейкова. От 6-годишна се занимава със спортни танци. Предстои й държавно първенство, за което се готви усилено. Свирела е на пиано7 години, обича да рисува, да чете, да пише и да се забавлява.

Конкурсът Мис Асеновград бе съпътстван от танцовата програма на формации „Косара” и „Индиго”, както и музикалните изпълнения на Бриана Пантелеева, Нелита и Петя Буюклиева, която отпразнува и своята 60-годишнина на родна сцена. По този повод и за заслуги за развитието на българската музикална култура и принос в популяризиране името на родния й Асеновград тя получи специална награда Плакет „Асеновград” от кмета на общината д-р Емил Караиванов.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина