Много смях и добро настроение очакват асеновградчани с хитова комедия на Сатирата

Автор: Plovdiv Now 5406
Много смях и добро настроение очакват асеновградчани с хитова комедия на Сатирата

Любимите български актьори Христо Гърбов, Иван Бърнев, Калин Сърменов, Йорданка Стефанова, Веселин Ранков, Жанет Йовчева и Ана Вълчанова гостуват в Асеновград с  хитовата комедия на Сатиричен театър "Ал. Константинов" София “Вечеря за тъпаци”.

 Спектакълът "Вечеря за тъпаци", поставен от знаменития Иржи Менцел се играе вече 17 години при препълнени салони и е едно от най-гледаните заглавия в афиша на Сатирата.
„ Тя наистина съществува! Познавам част от участниците. Мой приятел трябвало да заведе тъпак на вечеря у Кастел, но онзи тип се разболял. Приятелят ми, абсолютно полудял, се обадил на Кастел, за да го помоли да му услужи с друг тъпак… Между другото, сред тъпаците има една фатална категория. Тези, които винаги са на вашите услуги, са най-опасни. Единственото, което мога да кажа за успокоение на тъпаците, е, че и аз съм тъпак в очите на някого.“ , казва за пиесата си авторът Франсис Вебер.

Макар премиерата да е преди 16 години актьорите продължават да се вълнуват от срещата си с публиката. Ето какво споделиха част от тях:
Христо Гърбов: Това е най-дълго играната ми роля в творческата ми кариера на артист.
Иван Бърнев: Това представление е направено от един човек, който е много специален за всички нас и особено на мен- режисьорът Иржи Менцел. Той все още се изненадва, когато му кажа, че продължаваме да играем "Вечеря за тъпаци".

Ана Вълчанова: Аз безумно обичам това представление. Най-вече, заради начина по който публиката го приема. 

„Вечеря за тъпаци“ ще се играе на 20 май, от 19 часа в Читалище "Родолюбие" гр. Асеновград.

Билети на цена 12 и 14 лв. се продават на касата на читалище "Родолюбие", ет. 2 - 0331 / 6 25 86, 0898 / 29 39 51, Работно време каса: 8:00 - 18:00 часа.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина