Любими актьори гостуват в Асеновград с пиесата “Да, господин Премиер“

Автор: Plovdiv Now 7747
Любими актьори гостуват в Асеновград с пиесата “Да, господин Премиер“

Сатиричен театър “Алеко Константинов” - София гостува на публиката в Асеновград с вечната комедия "Да, господин Премиер". Спектакълът ще се покаже в залата на читалище "Родолюбие" на 28 март в 19,00 часа.

Автори на пиесата са Сър Антъни Джей и Джонатан Лин, постановка Борис Панкин, превод Даня Доганова и Борис Панкин,  сценография Петър Митев.

Участват: Кръстю Лафазанов, Мариян Бачев, Тони Минасян, Рада Кайрякова, Константин Икономов, Светослав Пеев, със специалното участие на Калин Сърманов.

Кръстю Лафазанов в ролята на Министър-председателя Джим Хакър във „фарса за политика, секс и евро”. Мариан Бачев е обиграният политически интригант и Началник на кабинета Сър Хъмфри Апълби, а Тони Минасян – личният секретар на Премиера – Бърнард Уоли в новата постановка на Сатиричния театър.
„Нищо в правителството наистина не се е променило. Напредъкът е сянка, а актуалността – илюзия. Единствената разлика е, че общественото мнение в момента е още по-песимистично.
Продължителността на спектакъла е 2 часа.

Билетите са на цени 12 и 14 лв. и се пуснати в продажба на касата на читалище "Родолюбие", ет. 2 - 0331 / 6 25 86, 0898 / 29 39 51
Работно време каса: 8:00 - 18:00 часа.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина