Ловджия се притекъл на помощ на запалилия се край Асеновата крепост Радослав

Автор: Plovdiv Now 85698
Ловджия се притекъл на помощ на запалилия се край Асеновата крепост Радослав

Ловджия се притекъл на помощ на запалилия се край Асеновата крепост Радослав. 46-годишният ловец пътувал с джипа си по пътя за село Яврово. Той видял горящата кола на 32-годишния Радослав и веднага отбил, за да помогне. Ловджията се опитал да го загаси с пожарогасител, но асеновградчанинът починал от изгарянията.

Трагедията се е случила рано тази сутрин около 07:20 ч. пътя между селата Лясково и Яврово над Асеновата крепост. На мястото бързо пристигнал екип на полицията, който е установил смъртта.

32-годишният асеновградчанин, работил като охранител и със сигурност става дума за самоубийство, съобщават от пресцентъра на Дирекцията на полицията в Асеновград.

За предполагаема причина за самоубийството се считат семейни проблеми. Радослав се оженил за приятелката си в началото на 2020 г. Сутринта младата жена е получила съобщение, с което той се сбогувал с нея. Двойката си взела и домашен любимец - малко куче. Двамата били любители на превозните средства на две колела и имали мотор. Често пътували из страната. Съпругата на Радослав е козметичка в Асеновград.

Към момента тече разследване за причините за самоубийството.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина