Лоши новини съобщи асеновградчанинът Ники от болницата в Испания, моли отново за помощ

Автор: Plovdiv Now 8856
Лоши новини съобщи асеновградчанинът Ники от болницата в Испания, моли отново за помощ

Лоши новини съобщава асеновградчанинът Николай Иванов от болницата в Испания. Припомняме, че той беше опериран за осми път навръх Ивановден. Минути преди да влезе в операционната, младият мъж публикува емоционално видеообръщение от своето болнично легло, в което обясни, че интервенцията се налага, защото червото му е много стегнато и вече не може да ходи до тоалетната, а храната се връща обратно към стомаха.

Това обаче е била само една от бедите. Състоянието му се е влошило много, туморът е притискал нерв, от който са блокирани крайниците и той вече не може да ходи.

За съжаление осмата операция, за която първоначално лекарите и близките на Ники се надяваха, че е успешна, е донесла нови проблеми. Червото се е спукало и това е довело до нова, девета хирургическа интервенция. Самият Николай споделя в социалните мрежи за проблемите в поредния си емоционален пост: 

"Здравейте, скъпи приятели! За съжаление ще ви съобщя лоши новини. Наложи се да ме оперират за втори път, на осмия ден след операцията. Причината е, че червото се спука и не можеше да се сложи дренаж, затова се наложи оперативна намеса на 15. 01.2020. В момента не мога да кажа, че всичко е наред, защото сами виждате какви усложнения се получават. След оперативната намеса се наложи да бъда в интензивно отделение. Направен ми бе ядрено-магнитен резонанс на главата. Той показа, че всичко е наред, сега ми предстои резонанс и на гръбнака, за да се установи причината защо не мога да ходя. Обръщам се пак към Вас с молба, който може да помогне...", казва Ники.

Който желае да помогне, може да изпрати СМС с текст DMS NIKOLAY на номер 17 777: 

Или чрез дарение по дарителска сметка в Обединена Българска Банка в лева:
IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30 
BIC: UBBS BGSF 
Титуляр: Николай Владимиров Иванов

И във евро за Испания:
IBAN: ES71 2100 3693 2120 0050 5550
BIC: CAIX ESBB
или чрез Pay pal: [email protected].

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина