Кметът на Асеновград кани хората на публично обсъждане на бюджет 2020

Автор: Plovdiv Now 11341
Кметът на Асеновград кани хората на публично обсъждане на бюджет 2020

Обществено обсъждане на проекта за Бюджет 2020 на община Асеновград ще се проведе през следващата седмица. Датата, за която е планирано събитието, е 22 януари, от 14:00 часа, в зала № 601 - заседателната зала на Общинския съвет, на 6-тия етаж в сградата на администрацията.

Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев кани асеновградчани и жителите на населените места в общината да вземат участие в представянето на проекта. Целта на обсъждането е да се запознаят гражданите с това, как се предвижда да бъдат изразходвани публичните средства, което е знак за прозрачно управление. Община Асеновград кани всички заинтересовани граждани да присъстват, да изразят мнение, да отправят предложения, да задават въпроси.

"Категорични сме, че разработването и приемането на общинския бюджет е едно от най-важните решения и то трябва да се взема с активното участие на местната общност", каза доктор Христо Грудев. Материалите по проекта за бюджета за 2020 г. ще бъдат изложени на табло в информационния център на общината и публикувани на официалния интернет сайт: www.asenovgrad.bg.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина