Кметът на Асеновград към медиците: Днес, тук и сега ние разчитаме на вас повече от всякога

Автор: Plovdiv Now 4674
Кметът на Асеновград към медиците: Днес, тук и сега ние разчитаме на вас повече от всякога

Кметът на Асеновград, д-р Христо Грудев, поздравява медиците по повод техния професионален празник днес. Ето какво казва той в обръщението си:

Уважаеми медици,
Уважаеми колеги,

Приемете най-искрените ми поздравления по повод професионалния ви празник - 7-ми април - Световен ден на здравето и на работещите в системата на здравеопазването! Всяка година на този ден обръщаме особено внимание на вас - медицинските служители с огромни сърца, изпълнени със смелост и всеотдайност. Вие сте онези - призваните, избрани ежедневно да спасяват стотици човешки животи. А здравето е най-важното богатство, без което щастливият и пълноценен живот е невъзможен!

Но днес, тук и сега ние разчитаме на вас повече от всякога. В дни на криза или празник, медицинският служител е винаги на своя пост. Защото знае, че той е опората, доверието и сигурността, от които имат нужда хората. Избирайки професията на медик, вие сами сте определили съдбата си. Днес рискувате, вземате мигновени решения, но и празнувате щастливите мигове заедно със своите пациенти. Сега, здравната среда е по-сложна от обикновено. Ние, жителите на община Асеновград, вярваме във вас - нашите медици и знаем, че отново ще се справите с поредното изпитание, пред което ви изправя животът!

Благодарим ви за това, че приемате работата си като мисия! Всички оценяваме високо вашите труд и увереност! Благодарим, че работите дълги часове и винаги осигурявате висококачествена грижа за хората. Пожелавам ви живот без инжекции от близки, сърдечни рани или наранявания на душата. Нека всеки ваш ден бъде изпълнен с усмивки на благодарност от пациентите, приятни изненади от приятели, радостни новини и неизчерпаема сила за изпълнение на всичките ви планове. Запазете силната си воля, работата да продължава да ви носи морално удовлетворение, а добрите дела нека никога не спират!

 

Бъдете здрави!
Честит празник!

 

С уважение:

Д-р Христо Грудев

Кмет на община Асеновград

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина