Кинофестивал за пътешественици кани асеновградчани на околосветска обиколка по чудати земи

Автор: Plovdiv Now 4779
Кинофестивал за пътешественици кани асеновградчани на околосветска обиколка по чудати земи

Десет поредни четвъртъка между 19 септември и 21 ноември в Асеновград ще бъдат организирани прожекции на филми от пътешественическата компилация за 2019-та на Ангел и Здравко от Сдружение "Позор", със съдействието на Община Асеновград.

От седалките в заседателна зала на Стария съвет зрителите ще могат да обиколят света с велосипеди, ще попътуват с влак през Андите, ще прекосят Иран пеша като сама жена, ще се оставят на неаполитанците да им покажат духа, звука и вкуса на своя град, ще видят Огнена земя, Казабланка, връх Аконкагуа и още много дестинации, колкото по-далечни, толкова по-чудати и обогатяващи.

Заедно с “Гръндж медия”, организатор на впечатляващия кино маратон е и Община Асеновград и разбира се – Сдружение “Позор”, които всяка година ни показват различното и по-смислено кино, с кинофестивалите “София МЕНАР Филм Фест” с филми от Близкия Изток и Северна Африка, Sofia Biting Docs с впечатляваща селекция от документални филми и “Северно сияние”, който представя киното на Скандинавия и Прибалтика

Очаквайте скоро детайлната програма на фестивала „Кино за пътешественици Асеновград 2019“.

Прожекциите в Стария съвет, ет. 3, заседателна зала започват в 18.30 часа. Цена на билетите: за възрастни - 4 лв.,  за деца до 7 г. - безплатно,  за ученици и пенсионери- 2 лв.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина