Караш BMW X6 – паркираш върху тротоара! СНИМКИ

Автор: Валерия Василева 5239
Караш BMW X6 – паркираш върху тротоара! СНИМКИ

Караш джип – паркираш, където пожелаеш. В тази максима явно вярва водач на BMW X6 В Асеновград, който погази закона за движение по пътищата и спря върху тротоара. За това сигнализира асеновградчанин в социалната мрежа.

Снимките на джипа, заприщил пешеходната зона, събраха десетки гневни коментари. Според хората, това не е първото нарушение на собственика на лъскавото возило, който си е „резервирал” мястото.

Ето и част от коментарите, които публикуваме без редакторска намеса:

- Ако е корса за 1000 лв., още първият минувач ще му вдигне чистачките (най-малкото), а тази никой не смее да я пипа. Българинът знае, че живее в държава, в която всичко се купува с пари и има страхопочитание към хора с пари и положение... дори по законов ред, трудно ще си на печеливша позиция. Тъжно, но факт.

- Няма лошо, дай боже всеки му такива доходи, ама по-добро впечатление щеше да направи колата, ако не беше на тротоара и точно на кръстовището, защото се закрива видимостта за другите водачи и пешеходци - аз поне така си мисля!

- Нали комплексарчето трябва да бъде забелязано???

- Аз излизам точно от тази пресечка зад БМВ-то на тоя, дето държи магазина за телефони отсреща. Да ви кажа, че много пречи на видимостта към булеварда, зад магазина има много места за паркиране, но там няма кой да го види от каква тенекия излиза и влиза!

- Не е като да не минават патрулки оттам 

- Бравооо

- Колкото и да звучи изтъркано - вина има много и в общината! В града има цифром и словом 5-6 главни улици и поне на тях трябва да се сложат антипаркинг колчета! Колко поста има на майки с колички, че не могат да се движат нормално по тротоарите!? Докато не стане някоя голяма беля - няма да се предприемат действия!

Снимки: Фейсбук групата За по-добър живот в Асеновград

 


Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина