Камикадзе изскочи на платното на Асеновградско шосе, изплаши шофьорите

Автор: Plovdiv Now 18867
Камикадзе изскочи на платното на Асеновградско шосе, изплаши шофьорите

Мъж камикадзе изскочи на платното на Асеновградско шосе в най-натовареното време от деня. За това сигнализира читател, който е пътувал от Асеновград в посока Пловдив.

Трафикът по това трасе е изключително натоварен и подобно действие би предизвикало сериозен инцидент. Ограничението за скоростта в района е 70 км/ч. В този случай, мъжът напълно е пренебрегнал участниците в движението и си я вървял най-спокойно по трилентовия път, носейки в себе си и кашон, твърди читателят ни. Според статистиките Асеновградско шосе е пътят с най-много ПТП-та.

От изпратеното до медията ни видео, се вижда, че мъжът прескача мантинелата, най-вероятно с цел да пресече към отсрещната страна.

„Движението беше изключително натоварено, както от нашата страна, така и от отсрещната. Най-редовно и по този път, и по други главни пътища край Пловдив изскачат хора от предприятията, намиращи се край пътя и стряскат водачите. Не знам в кого е вината- в неразумните пешеходци или в причината, че на много места липсват пешеходни пътеки”, разказва читателят пред TrafficNews

Неведнъж медията ни е публикувала подобни проявления на граждани, забелязани в града ни, които изглежда никак не са рядкост. Подобни кадри получаваме всеки месец. Апелираме гражданите да проявяват повече разум и съображение, а органите на реда да следят по-обстойно за нарушители, които да понесат съответната глоба.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина