Известен дизайнер от Асеновград стана татко на момиченце

Автор: Plovdiv Now 16989
Известен дизайнер от Асеновград стана татко на момиченце

Един от най-известните дизайнери в Асеновград и България - Христо Чучев стана баща. Вчера неговата любима жена Ирена го дари с дъщеричка, която щастливите родители кръстиха Мария Христова Чучева.

Бебето се появи на бял свят с идеалните мерки - ръст 50 см, тегло 3 кг и 160 гр. 

Приятели, колеги и клиенти на дизайнера не пропуснаха да изпратят своите най-сърдечни пожелание, а сред първите, които честитиха на Христо Чучев беше проф. Любомир Стойков. "Нека Мария да расте добра, умна и красива, а Господ да я пази и благославя! Честито на щастливите родители - Ирена и Христо!" - гласеше неговата честитка, която той публикува в личния си профил. 

Христо Чучев е един от най-прогресиращите и известни родни дизайнери. Той е роден и работи в Асеновград, където има собствен сватбен магазин. 

Дизайнерът твори сватбени рокли и официални облекла близо 10 години с отдаденост и висок професионализъм, а в негови модели се обличат редица артистични личности, модели, бизнес дами и други. 

С жената на сърцето си - Ирена са заедно от дълги години, но нямат брак. Обмислят, някой ден да си направят просто красива сватбена фотосесия, която да им остане за спомен, като, разбира се, роклята на Ирена ще бъде именно негово дело. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина