Изтича срокът за участие във фотоконкурса “Живата история на Асеновград“

Автор: Plovdiv Now 5028
Изтича срокът за участие във фотоконкурса “Живата история на Асеновград“

Изтича срокът за участие в конкурса, обявен от Общинския младежки съвет в Асеновград. Той е за фотографии на тема "Живата история на Асеновград".

Желаещите да участват в конкурса трябва само да направят снимка и да я изпратят на Фейсбук страницата на Общински младежки съвет или на имейл: [email protected].

Крайният срок за участие в конкурса е 7 август 2020 година.

Фотографиите са разделени в 3 категории: снимка с телефон, снимка камера/фотоапарат и снимка с дрон.

Всеки участник може да изпрати до 8 авторски снимки. Не се допуска снимане на хора, освен ако няма декларация, подписана от тях или техните родители (за непълнолетни лица), че дават съгласието си да бъдат фотографирани.

Победителят ще се определи изцяло от оценката на публиката. Снимката, която успее да събере най-много харесвания, ще е победител в съответната категория. Гласуването ще се осъществява на фейсбук страницата на Общинския младежки съвет.

Награда е парична и в размер от 50 лв. за победителите във всяка категория. Ще бъдат присъдени и грамоти за първите 3 места във всяка категория. Фотографиите на тримата най-добри във всяка категория ще бъдат поставени на корицата на сайта на Община Асеновград.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина