Изпратиха в пенсия уважаван пожарникар в Асеновград след 38 години служба

Автор: Plovdiv Now 15409
Изпратиха в пенсия уважаван пожарникар в Асеновград след 38 години служба

Приключи последното дежурство на уважавания пожарникар от Асеновград Сашо Янаджиев. След 38 години служба неговите колеги и приятели го изпратиха в пенсия с водни струи и малко тъга от раздялата. Това стана в деня, в който огънят е нажежил до червено много населени места в страната и срещу силата му се опълчват истински и достойни мъже, предаде 24plovdiv.bg.

"Благодарим ти за всичко на което ни научи. За ценните моменти, които съпреживяхме и за опита, който натрупахме с теб. Бъди все така усмихнат, винаги с младо сърце и винаги достоен човек ! Като огнеборец - без страх си се впускал във всеки момент на предизвикателство, без да си задаваш въпроса „ Какво следва?“, написаха асеновградските пожарникари в социалната мрежа. Те му пожелаха смело да отваря вратите преди себе си и да продължи да върви по пътя си. А част от него ще бъде винаги свързана с пожарната. "И винаги когато ти е малко носталгично, когато търсиш опора и кураж сред сродници, не забравяй, че те очакваме с прекрасните спомени, напоени с аромата на адреналин и дим!", добавиха колегите му.

С вълнение и сълзи в очите Сашо Янаджиев мина под водните пръски. Колегите му подариха дружески шарж. Да го изпрати дойде и лично шефът на пловдивската пожарна комисар Георги Мангараков.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина