И предприемачите в Асеновград избират най-доброто вино

Автор: Plovdiv Now 9526
И предприемачите в Асеновград избират най-доброто вино

Ежегодния конкурс за най-добро домашно вино, организиран от съюза на предприемачите в Асеновград ще се проведе в петък. До момента са се записали за участие 18 винари и 21 проби вина. Те са предимно от сортовете мавруд, рубин, мерло и каберне, съобщава tvsatcom.bg.

За 15 поредна година предприемачите на Асеновград правят зрелищно събитие, в което са поканени официални лица и граждани. Наградите за победителите са в две категории: Винопроизводител от съюза на предприемачите – Асеновград и винопроизводител от техни приятели. 5- членно жури, с председател Никола Кирков, ще определи победителите. В празничната програма в петък вечер ще бъде тържественото награждаване.

„Всяка година пробите вина стават все повече и вината по-добри. Надяваме се отново да се получи прекрасен празник на виното“, каза председателя на съюза на предприемачите – Васил Пиронков. Водещ на празничната програма ще бъде телевизионната водеща Ели Шопова. В музикалната програма ще се включат Любомира Петрова и Невена Момнева, а гайдарският състав на Веселин Козарев ще допринесе за родопския полъх на тържеството.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина