Холивудски актьор гостува в Асеновград

Автор: Plovdiv Now 7904
Холивудски актьор гостува в Асеновград

Актьорът, продуцент и режисьор Гари Стреч гостува в Асеновград. Поводът за неговото идване в България е сценарий за филм на Иво Величков - асеновградчанин.

Гари сподели, че това не е първото му посещение в България и че преди време е посетил страната ни във връзка със заснемането на филм. Сподели, че е пътувал доста из България и че се е влюбил в нашата държава.

Асеновградчанинът Иво Величков сподели, че са се запознали благодарение на Деси Тенекеджиева, българска актриса и продуцент. Нашият съгражданин е предложил на Гари Стреч да работят заедно. Той прочел сценария на филма, който Иво е написал преди 11 години и поискал да се включи в проекта.

Асеновградчанинът сподели също, че обича киното и обича да пише. Историята на филма е човек с минало, с история, с опит, човек с всичко, което прави в живота и в една вечер печели голяма суча пари на покер. След това се оказва, че семейството му е отвлечено, иска се откуп, той не може да събере всички пари, които са поискани. Похитителите от своя страна искат той да свърши работа за тях и т.н. Има много обрати в сценария, който е криминален, драма, комедия.

Идеята е филма да се снима в България, като се надяват снимките да започнат 2023 година през месец март. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина