Футболисти - ветерани получиха почетни плакети на Асеновград

Автор: Plovdiv Now 8876
Футболисти - ветерани получиха почетни плакети на Асеновград
За Деня на българския спорт кметът на община Асеновград д-р Емил Караиванов поздрави спортистите, треньорите на клубове, учителите по физическо възпитание и спорт, шампиони от близкото и далечно спортно минали на града и спортни деятели.
 
„Скъпи приятели, смело мога да кажа, че в преследване мечтите на децата ни, всички ние тук, в тази зала, сме един отбор – отборът на Асеновград. И аз, като част от този отбор, винаги съм се старал да подкрепям по един или друг начин всеки наш спортист и треньор. Вярвам, че и всички Вие искрено ще продължавате да го правите. Длъжни сме да направим най- доброто за нашите деца. От това зависи тяхното бъдеще – да растат здрави и силни и да постигнат своите мечти”, каза кметът.
 
Плакети „Асеновград” получиха двамата футболисти от ФК „Асеновец” Георги Трендафилов и Никола Москов по повод 65-та им годишнина и заради приноса им към асеновградския футбол. Те взеха участие в срещата между ветераните на ФК „Асеновец” и ФК „Левски”- София, проведена наскоро. Наградите им прие Георги Любенов- представител на Българския футболен съюз и дългогодишен футболист на ФК „Асеновец”. Той подари от името на БСФ нови тениски и топки за юношеския отбор „Асеновец-2005”.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина