Една седмица, не повече! Нова комедия и любими актьори се качват на сцената в Асеновград

Автор: Plovdiv Now 12875
Една седмица, не повече! Нова комедия и любими актьори се качват на сцената в Асеновград

Нова комедия и любими млади български актьори се качват на сцената в Асеновград. Ще бъде поставена комедията "Една седмица, не повече (Истински лъжи)". Домакин отново е читалище "Родолюбие", а спектакълът ще се играе на 5 април от 19,00 часа. Постановката е на Драматично-куклен театър "Константин Величков", Пазарджик.

Автор е Клеман Мишел, режисьор - Емил Марков, сценограф - Юлияна Войкова - Найман. Участват Йоана Буковска, Емил Марков и Димо Алексиев. 

Да усложнява пределно прости житейски ситуации е основно свойство на човека. Но когато става дума за любов, никога не се знае как ще завърши всичко. В тази чудовищно смешна пиеса на Клеман Мишел един отегчен мъж иска да се раздели с половинката си, но не намира сили да й каже. Затова решава да потърси помощ от приятел. Ако вече сте се сетили, че приятелят ще се влюби в жената, прави сте. Но това е най-малкото, което може да очаквате.
Екипът на "Истински лъжи" не носи отговорност, ако след представлението излезете тотално зашеметени от невъобразимите ситуации, в които ще изпаднат героите на Йоана Буковска, Димо Алексиев и Емил Марков.
Едно обаче е сигурно: когато един мъж пожелае толкова силно да се раздели с една жена, се случва нещо, което и самият той не е очаквал.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина