Друсана с 4 вида дрога асеновградчанка в ареста, в Пловдив също хванаха нарушители

Автор: Plovdiv Now 10465
Друсана с 4 вида дрога асеновградчанка в ареста, в Пловдив също хванаха нарушители

Двама дрогирани водачи са установили и задържали униформени от Трето РУ в Пловдив и РУ Асеновград. На 23 септември в 23 часа на бул. "Никола Вапцаров" под тепетата полицаи са спрели лек автомобил Ситроен Ц-4. Водачът – 23 годишен жител на Казанлък, бил проверен с полеви тест за употреба на наркотични вещества и той е реагирал положително на канабис и амфетамин. 

В следобедните часове на 24 септември на улица «Цар Иван Асен II» служители на РУ Асеновград са проверили лек автомобил Киа Опиру“. Зад волана била 33-годишна жена, а тестът й за употреба наркотици е реагирал положително на амфетамин, метамфетамин, кокаин и бензодиазепин. Жената отказала да даде кръвна проба за химичен анализ. 

Пиян водач е задържан в ареста на Пето РУ в Пловдив. При проверка след полунощ днес, служители на районното управление са установили, че 40-годишен мъж от Стрелча управлява лек автомобил Шкода Октавия по улиците на квартал «Тракия» след употреба на 2,7 промила алкохол. Под наблюдение на прокуратурата по случая е започнато бързо производство.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина