Друсан шофьор спипаха в Асеновградско, край Сопот - пиян

Автор: Plovdiv Now 5710
Друсан шофьор спипаха в Асеновградско, край Сопот - пиян

20-годишен младеж е бил хванат от полицията да шофира друсан. Той е бил зад волана на лек автомобил Фолксваген. При проверка късно снощи, извършена от полицейски патрул на улица «Христо Ботев» в село Боянци, е било установено, че момчето управлява превозното средство след употреба на марихуана. Работата по документиране на случая продължават служители на РУ Асеновград. 

На пътя между Сопот и Анево пък в 3,00 часа тази сутрин е бил задържан 33-годишен мъж от карловското село Климент. Полицаи от РУ Карлово са установили, че водачът управлява лек автомобил Мерцедес с концентрация на 1.59 промила алкохол. За извършеното престъпление е започнато бързо производство. Материалите са докладвани на Прокуратурата в Карлово.

63-годишен мъж пък е подал сигнал в РУ Труд, че е открил увреден своя личен автомобил. Деянието е извършено в късните следобедни часове на 15 юни, а колата Ланчия Либра била паркирано на улицата пред дома му в село Костиево. Оглед на служителите е установил, че е счупен предния обзорен прозорец на автомобила.

По случая е започнато досъдебно производство. След проведените незабавни оперативно- издирвателни мероприятия е бил установен и задържан в ареста 38-годишен мъж от село Костиево - извършител на престъплението, който няма предишни криминални прояви.            

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина