Дрога намери в Мерцедес полицията в Асеновград, арестуваха и момиче в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 7126
Дрога намери в Мерцедес полицията в Асеновград, арестуваха и момиче в Пловдив

Дрога са намерили полицаи в Асеновград в лек автомобил Мерцедес. Проверката е била извършена на кръстовището на ул. «Цар Иван Асен II» и улица „Миньор“. Притежател на наркотика е 30-годишен мъж от Хасково, криминално проявен и осъждан. При извършеното претърсване от лекия автомобил са били иззети три полиетиленови плика със синтетичен канабиноид  „Пинака“ с тегло 8,64 грама. Мъжът е задържан в ареста за срок до 24 часа, а по случая е образувано бързо производство за престъпление по чл. 354А ал.3 от НК. 

19-годишно момиче също е било задържано. То е попаднало в ареста на Трето РУ заради притежание на наркотици. Полицаите са извършили личен обиск на младата жена, а след това са претърсили и жилището й на ул. «Стефан Ботев». В апартамента са били открити няколко кутии саморъчно свити цигари с марихуана, както и мелница. Откритото количество високорисково наркотично вещество е малко над 13 грама. По случая е образувано досъдебно производство.

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Таня Ангелова

Здравей те искам да кажа че не само тази жена имала а доста са жените в асеновград който употребяват и носят в тях .Христина Грозева с червен голф 4 всеки ден стой до т-маркета с нея играят доста хора .Хване е тая

15:45, 28.05.2020
Отговора 0
Отговор

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина