Дилър закопчаха в Асеновградско, момиче в Пловдив - с два вида дрога

Автор: Plovdiv Now 15415
Дилър закопчаха в Асеновградско, момиче в Пловдив - с два вида дрога

Трима души са се озовали в ареста заради притежание на дрога, и то в немалки количества.

Полицаи от районното управление в Асеновград при спецоперация са претърсили къща в село Конуш. Жилището е на улица «Александър Стамобилйски» и е обитавано от 24-годишен криминално проявен мъж. Била е открита и е иззета марихуана с тегло 11,283 грама. След доклад на Районна прокуратура в Асеновград по случая е започнато бързо производство.

В ареста на Второ РУ в Пловдив е задържано 20-годишно момиче, от което при личен обиск са били иззети наркотични вещества. Проверката е била извършена в следобедните часове на 7 юли. При претърсване на жилището на момичето на улица «Стефан Отев», са били открити и иззети и 21 бели таблетки. Експертна справка е доказала, че иззетото при личния обиск вещество е марихуана с тегло 4,034 гр., а откритите таблетки съдържат «клоназепам» с общо тегло 3,717 гр.  По случая също е започнато бързо производство.

Наркотични вещества са били иззети и от жилището на 21-годишен криминално проявен пловдивчанин. След получена информация, че в жилището се съхранява дрога, служители на Пето РУ са проверили апартамент в блок 278 в ЖК "Тракия". При претърсването в една от станите е било открито и иззето смолисто лепкаво топче с тегло 3,37 грама. Химичната справка е определила, че се касае за високорисковото вещество «Пика». Лицето вече е с повдигнато обвинение. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина