Четири катастрофи в Асеновградско! Моторист е в болница, дете е с фрактура на черепа

Автор: Plovdiv Now 9796
Четири катастрофи в Асеновградско! Моторист е в болница, дете е с фрактура на черепа

Четири катастрофи са станали за в последните две денонощия на територията, обслужвана от служителите на РУ Асеновград. Има и сериозно пострадало дете.

В 03,30 часа на 23 август е бил подаден първият сигнал за пътно произшествие. Автомобил Фолксваген Туарег, чужда собственост, управляван от 28-годишна жена от Смолян, заради несъобразена скорост е изгубил контрол. Излязъл е от платното за движение, блъснал се е в крайпътната мантинела и се е преобърнал. С охлузвания и натъртвания, но без опасност за живота, са водачката и двама мъже - на 28 и 32 години, които са пътували с нея. Алкохолната проба на жената зад волана е отрицателна. 

Вторият сигнал за катастрофа е бил подаден в следобедните часове на неделния ден. 40-годишна жена зад волана на Фиат Пунто при тръгване е ударила спрелия пред нея мотоциклет Сузуки, собственост и управляван от 27-годишен мъж. Мястото на произшествието е улица «Шести януари» в Асеновград. Младият мъж е в болница, но без опасност за живота. С изкълчен глезен е и 25-годишно момиче, пътувало на мотоциклета. Алкохолните проби на водачите са отрицателни.  

35-годишен пловдивчанин пък е бил настанен в болнично заведение с фрактури, но без опасност за живота, след пътен инцидент с мотоциклет на пътя Асеновград-Бачково. В следобедните часове вчера той е управлявал Ямаха с висока скорост и при остър десен завой е загубил контрол над превозното средство и е паднал на пътното платно. Алкохолната му проба е отрицателна.   

8-годишно дете е настанено в УМБАЛ «Свети Георги» под тепетата с опасност за живота, след като е паднало от каруца.  Инцидентът се е случил малко след 20,30 часа снощи на главен път Пловдив – Асеновград. Превозното средство е било карано от 35-годишен мъж, който не е успял да го овладее. Момчето е с черепна фрактура. Образувано е досъдебно производство по описа на РУ Асеновград. 

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина