КЦМ 2000 Груп дари регулируеми болнични легла, дюшеци и носилка на болницата в Асеновдград

Автор: Plovdiv Now 10405
КЦМ 2000 Груп дари регулируеми болнични легла, дюшеци и носилка на болницата в Асеновдград

КЦМ 2000 Груп дари 18 регулируеми болнични легла и дюшеци и количко-носилка на Първо вътрешно отделение и кардиология на МБАЛ Асеновград. В деня на големия християнски празник Успение Богородично, ръководството на болничното заведение прие с благодарност дарителския жест на ръководството на металургичното предприятие. 

Благодарение на КЦМ вътрешното отделение и кардиологията се сдобиха с модерно обзавеждане на три от своите болнични стаи. Д-р Иванов, завеждащ отделението в болницата, връчи свидетелство за дарение на инж. Румен Цонев, главен изпълнителен директор на КЦМ 2000 Груп. 

"Политиката в общината и здравеопазването се прави с добри партньори", подчерта кметът на Община Асеновград, д-р Емил Караиванов.

Инж. Цонев заяви, че добронамереното отношение и грижа за хората от общността, в която живеем, са неразделна част от устойчивата социална отговорност на КЦМ.

КЦМ подпомага за пореден път дейността на болницата като част от партньорската си програма с Община Асеновград,. Преди 2 години българският холдинг  дари на болницата модерен електрокардиограф на стойност 60 000 лв., повишавайки качеството на здравната услуга в отделението. Дарението на болнични легла, дюшеци и количко-носилка са на стойност 15 хил. лева.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина