Благотворителен концерт днес в Асеновград: Куп певци и музиканти подават ръка на Лизи

Автор: Невена Вранчева 6922
Благотворителен концерт днес в Асеновград: Куп певци и музиканти подават ръка на Лизи

Тази вечер, в Асеновград ще се състои благотворителен концерт и базар „Заедно за Лизи“. Събитието ще започне в 18:00 часа, в Градската библиотека "Паисий Хилендарски", като на него ще присъстват куп певци и музиканти, които ще направеят жест на приятелство, човечност и милосърдие към Лизавета Иванова от Асеновград, като подпомогнат събирането на средства за лечението й.

Участие в благотворителната инициатива ще вземат фолклорните изпълнителки от музикална компания "Пайнер" - Калина и Невена, дъщерята на Глория - Симона Загорова, Мартина Иванова, Невена Момнева, Елица, Севджан Рамадан, Николай Титеряков, Дуо Доминанто, Любомир Панайотов, Представителен Гвардейски Блок към ДГ „МАЯ“ Пловдив, Квартет „Станимака“, ДТШ „Пловдивъ“, Танцов Състав „Станимака“, Големите Гайди – Асеновград , Денс Формация „Косара“, Вокална група по поп и оперно пеене при НЧ „Св Паисий Хилендарски“ , ДГ „Асенова крепост“.

С базар се включват и от Детска градина „Дружба“. Входът за събитието ще бъде 3 лева.

Припомняме, че 35-годишната Лизавета Иванова от Асеновград от години страда от множествена склероза, но младата жена не се отчайва и се бори упорито с тежкото заболяване, а усмивката не слиза от лицето й. 

Последните изследвания от ядрено-магнитния резонанс на 35-годишната Лизавета Иванова от Асеновград показаха усложнения. Година и половина момичето бе в стабилно състоянието, но поради липса на средства, поддържащото й лечение не може да се осъществи.

Лиза няма как да се излекува, но с вливане на стволови клетки, може да постигне ремисия. Последната вливка й бе направена в началото на лятото, следващата процедура лекарите препоръчват да бъде извършена в края на ноември, за нея са й необходими 9 хил. долара.

Дарителска сметка
Дарителска сметка в ОББ:
град Асеновград
IBAN: BG 84 UBBS 80021060713340
BIC:UBBSBGSF
Титуляр: Лизавета Иванова
PayPal: [email protected]
И смс с текст DMS LIZA на номер 17 777

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина