„Баща ми се казва Мария“ - пиперлива комедия в Асеновград обещава два часа смях

Автор: Plovdiv Now 7930
„Баща ми се казва Мария“ - пиперлива комедия в Асеновград обещава два часа смях

Комедията „Баща ми се казва Мария“ идва на сцената в Асеновград на 16 октомври. Ще се играят два спектакъла един след друг - от 18:30 и от 20:30 часа в залата на читалище „Родолюбие“.

Пиесата е продължение на темата на темата в хитовата постановка „Жена ми се казва Борис“, която многократно е гостувала в Асеновград и се радва на голям интерес от публиката.

Комедията обещава два часа гарантиран смях с любимите актьори – Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Рядков, Невена Бозукова – Неве, Жанина Стоилова и Петьо Петков – Шайбата. Режисьор на комедията е Асен Блатечки. Спектакълът е Пазарджишкия театър.

В основата на сюжета на „Баща ми се казва Мария“ е любовта във всичките й форми и проявления. На първо четене спектакълът представя абсолютно „нормална ситуация“, в която двама млади влюбени решават да запознаят своите родители дни преди сватбата си… Но когато бъдещите сватове са: двама ексцентрични и артистични, обичащи се мъже - от една страна и консервативен кандидат-депутат с напориста съпруга от провинцията - от друга… следват безброй безумно смешни истории, които не са за изпускане. 

Спектакълът не е подходящ за лица под 16 г.

Билети се продават на касата на читалище „Родолюбие“, а спектакълите ще се случат при спазване на всички противоепидемични мерки.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина