Асеновградчанка откри флашка със скъп спомен, издирва собственика й

Автор: Plovdiv Now 7296
Асеновградчанка откри флашка със скъп спомен, издирва собственика й

Жена откри ценна вещ и вече три месеца се опитва да я върне на собствениците ѝ. Цветелина Тачева открила синя флашка в град Асеновград в края на миналата година.

Месеци тя не си позволила да я отвори, заради конфиденциалността на собственика ѝ. Но днес го сторила, за да открие следи, с помощта на които да намери притежателите на вещтта. Още повече, че в дигиталната памет имало изключително ценни снимки от важен момент - сватбата на млада двойка, пише GlasNews.bg.

"Сигурна съм , че много им липсват (особено,ако нямат копие). Бих желала да им върна тези невероятни мигове. Моля,ви ако разпознаете хората от снимките, свържете се с мен.", пише Цветелина Тачева.

Вижте цялата публикация, споделена от жената:

"Ъпдейт на поста!  Преди три месеца намерих тази флашка (изгубена) , но от тогава не е намерен притежателя. Не бях отваряла флашката през тези месеци, защото все пак е лична вещ.

Позволих си да я отворя сега и да публикувам снимка на собственика и , защото това на което попаднах вътре е много ценно - а именно тяхната СВАТБА. Фотосесия и хиляди красиви моменти запечатани. Сигурна съм , че много им липсват (особено, ако нямат копие). Б их желала да им върна тези невероятни мигове. Моля Ви, ако разпознаете хората от снимките, свържете се с мен. Надявам се да бъдат намерени,след което ще изтрия личните им снимки,които публикувам сега. Благодаря"

Всеки, който има информация за собствениците на флашката, може да се свърже с Цветелина Тачева във Facebook или на тел: 0894490390.

Подобни новини

Samantha

Добър ден съм Саманта Грей: Имате ли нужда от помощ, за да върнете бившия си приятел или приятелка, помощ, за да накарате съпруга или съпругата ви да ви обичат сами? Свържете се с д-р Огунделе. Този човек е честен магьосник, който върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа. Съпругът ми изневеряваше с друга жена и отношението му се промени, но д-р Огунделе го върна за мен. Свържете се с него в WhatsApp, Telegram или Viber Chat: +27638836445. В Instagram: dr.ogundele1. Той върна съпруга ми, както обеща и силите му са безвредни.

15:42, 01.05.2023
Отговора 0
Отговор

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина