Асеновградчанка: Голяма веселба е да пътуваш с рейс до Пловдив

Автор: Plovdiv Now 273942
Асеновградчанка: Голяма веселба е да пътуваш с рейс до Пловдив

Жена от Асеновград описа по забавен начин и с много чувство за хумор свое пътуване с автобус до Пловдив. Оказало се, че шофьорът бил нов на тази работа и не бил съвсем наясно със спирките по маршрута, но пък бил веселяк. На помощ се притекъл един от пътниците - възрастен мъж, който пък знаел пътят наизуст. И така благополучно стигнали до Пловдив.

Ето какво разказва Dani Garfild за пътуването:

„Не знаех, че е толкова весело да пътуваш с рейс от Асеновград до Пловдив!

Та чакам си аз на автогарата и идва "рейса" /нещо между бус и автобус/. Шофьорът отваря предния капак и долива две бутилки вода. Викам си лелеее, нещо е прегряло, това ще ни закара ли до Пловдив? Както и да е потеглихме. На предната седалка до вратата седна един възрастен мъж и си залафи с шофьора. И ахъ да подминем хората чакащи на Запада, той му каза, че тук има спирка. Чисто си бяха артисали там.

И тогава се разбра, че шофьора си няма и понятие къде са спирките, та веселбата започна. На КЦМ, възрастният мъж му обясняваше къде да завие, за да стигне до спирката. Качи се един човек от там и шофьора му казва: "Влизай, няма да плащаш днес, вчера са се оплакали, че не съм минал от тук, ами аз от къде да знам къде е. Дадоха ми ключовете и казаха карай Асеновград–Пловдив, и аз си карам". Смее се, голям веселяк беше.

После му каза, че до Баумакс има спирка, шофьора пак се смее и вика: "Аз вчера от мебелна завих на ляво и подкарах към автогарата, откъде да знам, че там имало спирка." И от тук стана още по–голям смях, "навигатора"/дядото/ го прекара през пътя за Военна болница, вместо от ВСИ да завие на ляво, всички в автобуса взехме да се споглеждаме какво става. Но самата ситуация беше толкова комична, че никой не се ядоса, а взехме да се смеем. Та както започнах, голяма веселба било да пътуваш с рейс до Пловдив.“

Снимката е илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина