Асеновградчанинът Ники се подлага на ново експериментално лечение

Автор: Plovdiv Now 5892
Асеновградчанинът Ники се подлага на ново експериментално лечение

Асеновградчанинът Николай Иванов, който от дълго време се бори с коварно заболяване, ще се подложи на ново лечение - експериментална имунотерапия, която започва в средата на месец май в клиника в Испания. Ники е третият пациент, който ще се подложи на експерименталната терапия в клиниката и петнадесети в света, споделя самият той в социалните мрежи.

Лечението се прилага само в Испания и Дания и представлява молекула PD-1/TIM-3, която ще атакува по съвсем различен начин болестта от стандартните имунотерапии. Николай споделя, че като цяло се чувства добре, но тялото му е доста изтощено от химиотерапията. 

"Благодарен съм на всички Вас приятели, че не спирате да ме подкрепяте вече толкова години, и продължавате да го правите както морално, така и финансово. Прекланям се пред вас! Бъдете здрави!", се обръща емоционално Николай към хората, които го подкрепят.

Ако желаете да помогнете на Ники, изпратете СМС текст NIKOLAY на номер 17 777

Или чрез дарение по дарителска сметка в Обединена Българска Банка в лева:
IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30 
BIC: UBBS BGSF 
Титуляр: Николай Владимиров Иванов
И във евро за Испания:
IBAN: ES71 2100 3693 2120 0050 5550
BIC: CAIX ESBB
или чрез Pay pal: [email protected].

Припомняме, че през месец март тази година Общинският съвет на Асеновград взе единодушно решение и отпусна финансова помощ в размер на 7000 лева на лечението на Николай Иванов. Той се лекува в Испания от злокачествено образувание на дебелото черво с метастази в белия дроб и костите. 

Досега за лечението си Ники е платил над 120 000 евро, като голяма част от средствата са събрани чрез кампании. Единствените доходи на асеновградчанина са от пенсия в размер на около 140 лева.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина