Асеновградчанин намекна за търговия с дрога пред училище в града

Автор: Plovdiv Now 7106
Асеновградчанин намекна за търговия с дрога пред училище в града

Мъж от Асеновград намекна, че пред едно от училищата в града се продават наркотици. Благой Чанков твърди, че е станал свидетел на шокираща гледка. Пред школото Благой забелязал две момчета от ромски произход. Те били в автомобил, от който звучала силна рап музика. Не след дълго се появили ученици, които застанали до колата, разказва GlasNews.

Чанков споделя, че е видял как пасажерът е бръкнал в джоба на този отвън и си е взел каквото му е трябвало, но също така е оставил и каквото трябва. Така Благой намекна, че пред учебно заведение в Асеноград се продават наркотици.

"Та питам, в центъра на град, посред бял ден, полицаите не виждат и не знаят ли? Тези полицаи живеят в някой друг град ли? И не знаят за това момченце ли? Не знаят кой го снабдява ли? Този виц на някой друг, а не на мен", написа Чанков.

Мъжът сподели и снимка, а на нея виждаме автомобил с марката "Мерцедес". Вероятно той е бил управляван от хората, сключили "сделката" пред училището. 

Ученици не веднъж са сигнализирали, че около училищата в страната много лесно могат да се намерят както канабис, както и синтетични опиати. Проучване у нас показва, че близо 15% от учениците са употребявали наркотични вещества, като най-голям дял от тях са употребявали марихуана, амфетамини и кокаин. МВР провежда полицейски операции срещу съхранението и разпространението на наркотични вещества, но като че ли дилърите стават все повече, а с това расте и броят на клиентите.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина