Асеновградчани задържани за нарушения на пътя, пиян шофьор спипаха и край Стамболийски

Автор: Plovdiv Now 5842
Асеновградчани задържани за нарушения на пътя, пиян шофьор спипаха и край Стамболийски

Трима асеновградчани са били задържани от полицията за престъпления на пътя. При проверка на кръстовището на улица «Атанас Мишев» и «Росица» служителите на реда са установили, че неправоспособен водач управлява чужд автомобил. 35- годишният мъж зад волана бил без книжка заради едногодишно административно наказание. По случая е образувано бързо производство.

Още две бързи производства са започнати в РУ Асеновград. На път ІІ-86 полицейски патрул е спрял снощи за проверка лек автомобил Дачия, чужда собственост, а по надлежния ред е било установено, че 45-годишен водач шофира чужда кола в нетрезво състояние. Отчетената алкохолна концентрация е 1,2 промила.  Още един, 22-годишен, млад мъж, управлявал чуждо МПС, е задържан да шофира с 1,90 промила.  Проверката е извършена в късните часове снощи, а водачът на лек автомобил Мерцедес е бил спрян на булевард «Стоян Джансъзов» в Асеновград.   

Нарушител на пътя са установили и полицаи от РУ Стамболийски. 35-годишен мъж от село Йоаким Груево е бил спрян за проверка на улица «Антим I» в населеното място. Униформените са установили, че водачът управлява лек автомобил Мерцедесчужда собственост и шофира след употреба на алкохол. Полевият тест отчел, 1,61 промила.  

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина