Асеновградчани подкрепят 8-годишната Елена Василева на финалната права в конкурса на Шоуто на Слави

Автор: Plovdiv Now 15266
Асеновградчани подкрепят 8-годишната Елена Василева на финалната права в конкурса на Шоуто на Слави

След изпълнението на задачата „Песен на Ку-ку бенд“ на 6 юни и 7 юни участниците в проекта „Нова звезда“ получиха своите оценки от „Ку-ку бенд“. Във временното класиране първите три места се заемат от Ивайла Терзиева, Виктория Димова и Александра Георгиева.

Финалната задача ще бъде „Дуетна песен с популярен български изпълнител“и ще бъде изпълнена днес и утре, 13 и 14 юни. 8-годишната Елена Василева от Асеновград, която очарова всички непринудения си чар и с изпълненията си на "Ако си дал”, “Кой уши байряка”, “Сватба”, "Клетва" и др., ще пее с една от най-големите звезди в съвременната ни поп музика Миро. Песента, която двамата ще представят, е “Рискувам да те имам” на “Каризма”.

На финала в оценяването ще участват и зрителите. Всеки ще може да гласува за своя лбимец в интернет на адрес novazvezda.slavishow.com.

Оценяването ще става до 13:00 часа на 17 юни. Крайната оценка ще бъде средно аритметична между оценката на зрителите и всички оценки на „Ку-ку бенд“ до момента. Наградата е фото сафари в Африка за победителя и неговото семейство.

Източник: asenovgrad.net.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина