Асеновградчани даряват активно за бедстващите в Турция, акцията тече и днес

Автор: Plovdiv Now 5529
Асеновградчани даряват активно за бедстващите в Турция, акцията тече и днес

Кампанията за събиране на вещи от първа необходимост в Асеновград с участието и на БЧК в помощ на пострадалите от земетресението в Турция и Сирия тече изключително активно.

Стотици килограми дрехи, обувки, завивки, хигиенни консумативи и други нехранителни стоки от първа необходимост бяха събрани във фоайето на Градска библиотека „Паисий Хилендарски“. В инициативата се включиха хора от всякакви възрасти – и деца и възрастни – всеки, решил да помогне с каквото може. 

Акцията продължава и днес до 16:00 ч.

Припомняме СПИСЪКЪТ за набираните материали: нови топли детски, дамски и мъжки дрехи и обувки; ново спално бельо; нови топли завивки; хигиенни материали (за лична хигиена); палатки; батерии; ръкавици; якета; шалове; шапки; одеяла; отоплителни уреди на газ за външно отопление; бебешки пелени; дамски превръзки; печки на въглища; столчета и маси за къмпинг; комплекти за първа помощ; вътрешно осветление за палатки с батерии; големи дюшеци и спални чували; боти; детски якета и други зимни дрехи; препарати за почистване; походни легла; дъждобран; ботуши.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина