Асеновград раздава годишните награди за доброволчество

Автор: Plovdiv Now 4170
Асеновград раздава годишните награди за доброволчество

Община Асеновград, Градска библиотека ”Паисий Хилендарски” и Национален алианс за работа с доброволци обявяват конкурс по повод Световния ден на доброволеца – 5 декември, съобщава tvsatcom.bg.

Поканени да участват са всички организации и групи на територията на общината, които са реализирали инициатива с помощта на доброволци през годината.

Събитията в надпреварата трябва да са дело на организации и/или от външни лица, но насочена към местната общности да са реализирани в периода декември 2018 г. – декември 2019 г.

Целта на конкурса е да бъдат популяризирани доброволческите инициативи в общината, както и да се стимулира самото доброволчество като практика.

Представените инициативи ще бъдат оценени според значението им за хората в общността и броя на участниците.

Най-добрите ще бъдат определени от жури и ще получат приз „Донка Пашкова”– на името на първата щатна библиотекарка в Асеновград, посветила голяма част от живота и дейността си на общността. 

Предложения се приемат до 3 декември 2019 г. на e-mail: [email protected]. победителите ще бъдат обявени на 9 декември на специална церемония в Градска библиотека „Паисий Хилендарски” в Асеновград.

За повече информация – тел. 0876840829, e-mail: [email protected].

Източник и снимка: tvsatcom.bg.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина