Аня Пенчева и Силвия Лулчева разсмиват Асеновград с две невероятни комедии

Автор: Plovdiv Now 6164
Аня Пенчева и Силвия Лулчева разсмиват Асеновград с две невероятни комедии

Комедията "Тя, той и още два-трима" ще гостува на сцената в Асеновград. Домакин е читалище "Родолюбие". Спектакълът е на 19 февруари, от 19,00 часа и е на театър "Сълза и смях".

Постановка та е на Богдан Петканин. Участват Аня Пенчева, Тончо Токмакчиев, Александър Кадиев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и Тихомир Благоев. Пиесата е на унгарския драматург Жолт Пожгай, а неговите комедии са едни от най-поставяните в целия свят. 

На 27 февруари пък, отново в читалище "Родолюбие", от 19,00 часа, на сцената ще се качат Албена Михова, Ивайло Калоянчев, Иван Панев, Кирил Ефремов, Мартин Христов, Полин Лалова, Силвия Лулчева, Явор Борисов. Ще се играе пиесата "Провинциални анекдоти" от Александър Вампилов. Гостува Сатиричен театър "Алеко константинов", а режисьор е Николай Урумов.

Някъде на края на света един хотел се тресе от шеметни емоции и комични ситуации. „Провинциални анекдоти“ е пиеса, изпъстрена с интриги, съмнения, признания, тежък махмурлук, страх, невежество, кариеризъм, страст и всичко това –  под покрива на един хотел! Може ли да се случи всичко на едно място и на едни и същи хора? Да! 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина