23 деца от Асеновград получиха награди, защото са прославили града си

Автор: Plovdiv Now 4991
23 деца от Асеновград получиха награди, защото са прославили града си

23 талантливи деца, прославили родния си Асеновград, бяха официално наградени с медали и подаръци днес на тържествена церемония в сградата на Общината, съобщава tvsatcom.bg. Инициатива е на Общинския младежки съвет. 

“Бъдете себе си, бъдете деца на Асеновград, градът се гордее с вас”, тези думи кметът на общината д-р Емил Караиванов поздрави наградените деца, като посочи, че с това, което показват, с техните постижения в изкуството, спорта и науката, дават пример как когато знаеш какво искаш и имаш подкрепата на приятелите си, успяваш да следваш мечтите си.

Припомняме, че екипът на Общински младежки съвет в Асеновград в средата на месец юли поде интересната кампания, като за целта призовава и предизвиква всички жители на общината. До 20 юли се приемаха номинации на деца със заслуги за прославянето на името на града - спечелени конкурси, състезания и всякакви други успехи в различни сфери. 

Нямаше възрастови ограничения, а кампанията не беше със статут на състезание. За всички предложени деца ще има специални награди, избрани от членовете на Общинския младежки съвет и осигурени от Общината.

Ентусиастите от Младежкия общински с инициативата си искат да окажат своята подкрепа към децата на Асеновград и да им докажат, че тяхните усилия се оценяват и ще бъдат възнаградени.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина