15-годишният Мишо от Асеновград спешно се нуждае от помощта ни

Автор: Plovdiv Now 90592
15-годишният Мишо от Асеновград спешно се нуждае от помощта ни

15-годишният Михаил Кашидов от Асеновград започва рехабилитация в Китай и спешно се нуждае от помощта ни.

Детето е с диагноза Детска церебрална парализа - спастична квадрипареза, и епилепсия. "Всеки ден той се нуждае от рехабилитация, логопед, психолог, езда, плуване, монтесори терапия и др. Държавата не поема разходите по тези ежедневни процедури", казват родителите.

Лечението в специализирана клиника в чужбина е много скъпо и непосилно за семейство. Но те виждат, че терапията в Китай е нещото, което най-много му помага. Затова правят и невъзможното, за да заминат.  

„Прекарахме 22 дни под задължителна карантина и от седмица вече ходим на някои процедури. Тъй като почти две години прекъснахме лечението и за това време Мишо доста порасна, имаме назначени да правим повече изследвания. Предстои ни четиримесечен курс на интензивна терапия и рехабилитация.За съжаление, напоследък сме в постоянна надпревара с времето. Мишо е във възраст, когато бързо се променя. Всяко прекъсване се отразява и го връща назад. Ние сме наясно, че детето ни е по-голямо и по-трудно се постигат резултати. През изминалите години опитахме какво ли не. От терапията тук има най-значителен напредък. Това е шансът и надеждата за нашето дете!”, разказват те.

С малки крачки и с усмивка момченцето напредва в борбата за независим живот. Всеки, който иска да помогне , може да дари средства чрез:

SMS с текст DMS MISHO на номер 17 777 – на цена от 1 лв.

Или чрез дарителски сметки в УниКредит Булбанк
IBAN- BG56 UNCR 7000 1523 3073 35 / в лева/

IBAN- BG02 UNCR 7000 1523 3073 37 /в евро/

IBAN- BG25 UNCR 7000 1523 5767 77 /в долари/

BIC-UNCRBGSF

на Михаил Иванов Кашидов

PAY PAL: [email protected]

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина